Restaurang

Tengboms inredningsarkitekter skapar miljöer och upplevelser som hotell- och restauranggäster minns och återvänder till. Tengbomare också, för den delen. Med våra spetskompetenser inom kommersiella fastigheter och interiöra miljöer, hospitality design och köksarkitektur kan vi uppstå med rätt team där behoven finns.

Konceptutveckling är sannerligen en av Tengboms starkaste kort. Våra inredare står bakom populära och hyllade ställen som Carousel, Restaurang Boquería, Hilma och Tako. För oss ligger nyckeln i personliga relationer och en medskapande process med kunden där vi tillsammans utvecklar lösningar med fokus på både gästupplevelse och arbetsmiljö.

Minnesvärda upplevelser

Många av de senaste årens framgångsrika hotell- och restaurangkoncept i Sverige är signerade Tengbom. Hilma var exempelvis nominerad i Frame Awards prestigefyllda tävling Bar of the Year (utöver att vara framröstad till en av världens hetaste vattenhål av CNN 2017 ), och restaurang TAKO är nominerat i både WAF och Restaurant & Bar Design Awards.

Hungrig på mer information?
+46 708 23 14 33