Vi är Tengbom

Det stora arkitektkontoret med det lilla kontorets passion och engagemang. Vi har en rik historia, men blickar ständigt framåt – det är så arkitektonisk innovation blir till.

Vi på Tengbom tror på arkitektur som tillfredsställer de många människornas grundläggande behov idag, utan att äventyra möjligheterna att göra det även för framtida generationer. Det tycker vi är hållbart. Så skapar vi tillgängliga rum och städer.

Att jobba med Tengbom

Tengboms affär är alltid ett samarbete eller partnerskap. Vår metodik bygger på nyfikenhet och ifrågasättande. Först när vi förstår något kan vi bli innovativa och staka ut vägen framåt.

“En modern arkitekt, istället för att fördjupa sig i gångna tider, borde stå bredbent, där de sociala luftdragen går starkast fram.”
– Ivar Tengbom

657
Tengboms 657 medarbetare finns på elva orter i Sverige och Finland.

Tengboms projekt spänner över Arkitektur på en bred skala, från Stadsbyggnad och Landskap till Inredning och mer därtill. Spetsen och bredden av våra tjänster finns representerade i vår portfolio.

Lediga tjänster

Tengbom växer stadigt sett till såväl kompetenser som medarbetare. Exempelvis söker vi just nu en Uppdragsansvarig arkitekt till studio Bostad i Stockholm. Du kan också skicka in en spontanansökan om jobb eller praktik på något av våra kontor.

Vår vd har högst rington på kontoret. Välkommen att höra av dig!
+46 8 412 53 23