Vi är Tengbom

Ett arkitektföretag med över hundra års erfarenhet av att hjälpa våra kunder förstå och möta sina egna, människans och samhällets utmaningar.

Vad gör vi?

Vi skapar arkitektur som är hållbar och vacker. Byggnader och miljöer som inte bara gör vad de ska, utan som gör saker ännu bättre; som berikar människors liv, utvecklar samhället, stärker verksamheter och driver affär – på samma gång.

Hur gör vi det?

Det enda sättet att lyckas är att hitta svaren tillsammans. Vi jobbar tvärdisciplinärt och involverar våra kunder och intressenter hela vägen från analys till lösning. Ju fler initierade perspektiv desto bättre arkitektur, brukar vi säga.

Vilka uppdrag?

Vi jobbar med hela skalan av arkitekturuppdrag: stort som litet, privat som offentligt och från nybyggnation till transformation.

Hos oss hittar du expertis inom allt ifrån arkitektur, stadsbyggnad, landskap, inredning och projektledning till hållbarhet, tillgänglighet och den senaste digitala metodiken.

“En modern arkitekt, istället för att fördjupa sig i gångna tider, borde stå bredbent, där de sociala luftdragen går starkast fram.”
– Ivar Tengbom

400+
Tengboms runt 400 medarbetare finns på flera kontor från norr till söder i Sverige och i Helsingfors i Finland

ISO-certifierade

Kvalitet och hållbarhet är förutsättningar i allt vi gör. Självklart är vi ISO-certifierade enligt ISO 9001 och 14001. I vår årliga hållbarhetsrapport kan du läsa om våra mål och vårt dagliga utvecklingsarbete.

Ring vår kommunikationschef om du har frågor!
+46 8 410 354 93