Vi är Tengbom

Det stora arkitektkontoret med det lilla kontorets passion och engagemang. Vi har en rik historia, men blickar ständigt framåt – det är så arkitektonisk innovation blir till.

Vi på Tengbom tror på god och hållbar arkitektur som säkerställer att miljöerna vi skapar uppfyller dagens såväl som framtidens behov utan att äventyra varken miljön eller klimatet. Det tycker vi är hållbart. Så skapar vi tillgängliga rum och städer.

Att jobba med Tengbom

Tengboms affär är alltid ett samarbete eller partnerskap. Vår metodik bygger på nyfikenhet och ifrågasättande. Först när vi förstår något kan vi bli innovativa och staka ut vägen framåt.

“En modern arkitekt, istället för att fördjupa sig i gångna tider, borde stå bredbent, där de sociala luftdragen går starkast fram.”
– Ivar Tengbom

592
Tengboms 592 medarbetare finns på elva orter i Sverige och Finland.

Tengboms projekt spänner över Arkitektur på en bred skala, från Stadsbyggnad och Landskap till Inredning och mer därtill. Spetsen och bredden av våra tjänster finns representerade i vår portfolio.

Lediga tjänster

Tengbom växer stadigt sett till såväl kompetenser som medarbetare. Exempelvis söker vi just nu en Affärsområdeschef för kommersiella fastigheter till Tengbom i Göteborg. Du kan också skicka in en spontanansökan om jobb eller praktik på något av våra kontor.

Vår vd har högst rington på kontoret. Välkommen att höra av dig!
+46 8 410 354 81