Tengbom skapar hotell- och restaurangmiljöer med gäster och brukare i fokus. Med våra spetskompetenser inom kommersiella fastigheter och interiöra miljöer, hospitality design och köksarkitektur kan vi uppstå med rätt team där behoven finns.

Unikt för Tengbom är att vi har ett helt team av köksarkitekter; experter på smarta och avancerade kök för alla typer av verksamheter som vill utvecklas eller satsa på något helt nytt.

Bakom restaurangdörrar, kafé- och butiksdiskar döljer sig en ofta mindre synlig, men minst lika viktig arkitektonisk utmaning: köken. Våra köksarkitekter utformar allt ifrån funktionella och konceptanpassade restaurangkök, exempelvis i uppmärksammade Kotten och restauranger längs med Avenyn i Göteborg, till enorma storkök och serveringslösningar för företag, skolor och i vårdmiljöer. Samskapandet med kunden är avgörande i dessa projekt – en gemensam förståelse för verksamhet, drift och teknik är ovärderligt.

Är du nyfiken på mer?
+46 31 775 52 33