Vidhave

Gotland

Kontakt

+46 8 410 354 72

Karta

Med omsorg om platsen

Hos oss på Tengbom Gotland får du lika skarp rådgivning som gedigen lokal kompetens. Med 400 medarbetare i ryggen erbjuder vi specialistkompetens inom alla arkitekturens områden och byggnadstyper. Som till exempel resmål och destination, husarkitektur, landskapsarkitektur, inredningsarkitektur, detaljplaner samt kulturmiljö- och byggnadsvård. Gotland står inför många framtidsutmaningar i allt från stadsutveckling till klimatförändringar.

Vår ambition är att skapa hållbara, meningsfulla och vackra lösningar som gynnar ön och dess invånare – och tack vare den personliga närvaron vågar vi påstå att vi förstår Gotlands behov, både dagens och framtidens. Våra aktuella Gotlands-projekt omfattar uppdraget som husarkitekt för Statens Fastighetsverks byggnader på ön, samt formandet av kulturhus, semesterbyar och privata boenden.

Litet popup-kontor med stor backup

Visby med sitt världsarv är ett viktigt nav i en expansiv region där vi Tengbomare vill finnas till hands när du behöver oss. Hör gärna av dig till vår lokala kontaktperson Erik Gardell så berättar han mer. Med passion för hantverket och en övertygelse om att arkitektur är en del av Gotlands berättelse leder Erik Tengbom Gotland. Vi ses!

Erik Gardell

Arkitekt
+46 8 410 354 72