Malmö

Ett passionerat arkitektkontor

Kontakt

+46 (0) 40 641 31 00

Stora Nygatan 64

211 37 Malmö

Karta

På Tengbom i Malmö hyllar vi arkitektur som bidrar till jämlika städer och samhällen, tar ansvar för jordens resurser och uppmuntrar nya tankar och beteenden. Vi medverkar i projekt inom allt från stadsutveckling och landskapsarkitektur till hus- och inredningsarkitektur.

Engagerande relationer

Vi är en av de starkaste aktörerna i regionen när det kommer till kulturmiljö, transformation och byggnadsvård. Dessutom tar vi gärna ett helhetsgrepp genom att process- och projektleda – så driver vi utveckling inom bland annat vård, labb, läromiljöer, bostäder, idrott och kontor. Vi vet att god arkitektur utgår från människans behov och vi strävar alltid efter inkluderande och gränsöverskridande samarbeten. 


 
För att bredda vårt erbjudande och utöka vår expertis slog vi 2023 ihop Tengboms kontor i Helsingborg och Malmö, dock fortsatt på varsin adress. På kontoren arbetar i dag 70 medarbetare -arkitekter, slottsarkitekter, byggnadsingenjörer, landskapsarkitekter, planarkitekter, inredningsarkitekter och hållbarhetsspecialister. Välkommen!

Emma Nilsby

Kontorschef
+46 40 641 31 43

Josefin Klein

Kontorschef
+46 40 641 31 18