Vidhave

Hotell

Tengbom skapar minnesvärda hotell- och restaurangupplevelser som gäster gärna återvänder till. Med spetskompetenser inom kommersiella fastigheter och interiöra miljöer, hospitality design och köksarkitektur kan vi uppstå med rätt team där behovet finns.

Våra inredningsarkitekter på Tengbom jobbar med konceptutveckling av allt ifrån populära ställen som Tako och Hilma till utveckling av kulturskatter som Grand Hôtel Stockholm och projektering av kulturella storsatsningar som Malmö Live.

Starka inredningskoncept

På vårt track record finns flera Tengbomsignerade hotell- och restaurangkoncept i Sverige. Som det flambojanta boutiquehotellet Clarion Amaranten. Eller det ickeklassiska Clarion Hotel Sundsvall som tog fasta på den karga norrländska naturen och puttade lite på stadskärnans gränser.

Intresset för resande, boende och matupplevelser är hetare än någonsin. Genomtänkta, starka koncept är därför ovärderliga. Tengbom jobbar med allt ifrån stora hotellombyggnader till snabba skissartade uppdrag.

För oss ligger nyckeln i personliga relationer och en medskapande process med kunder där vi tillsammans utvecklar lösningar med fokus på både gästupplevelse och arbetsmiljö.

Vill du veta mer?
+46 8 412 53 47