Tengbomtalks

#TengbomTalks

TengbomTalks är en samtalsserie som med åren utvecklats till ett bredare format för diskussion av olika slag. I seminarier, paneler, vid runda bord och i workshops laborerar vi och inbjudna gäster för att hitta lösningar och svar på frågor kring det mesta som rör arkitektur och samhällsutveckling.

Får man kalla arkitektur för ett ständigt pågående samtal? Vi tar risken, för det är en bra liknelse och brygga för att förklara syftet med TengbomTalks. Dessa samtal som vi arrangerar lever på alla Tengboms kontor, i olika skala och form. Den gemensamma nämnaren är att vi lyfter aktuella samhällsfrågor och bjuder in andra att samskapa med oss. Tillsammans blir vi en maktfaktor.

Missa inget viktigt

Via vår eventsajt kan du anmäla dig till aktuella TengbomTalks, mingel och annat kul. Varför inte prenumerera, så hör vi av oss när vi har nåt på gång?

Några av höjdpunkterna om vi blickar bakåt inkluderar bland annat Normkreativitet och inkluderande miljöer – Om att skapa tillgänglighet tillhörighet: en diskussion om att förstå och förflytta de strukturer som avgör vem som accepteras i en viss kontext. Det globala paradigmskiftet: en föreläsning och paneldiskussion med författaren Tomas Björkman om att förbereda hjärnan såväl som arbetsplatsen inför omställningen. Bostadsbyggande – men till vilket pris? –  en möjlighet att ställa bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson (MP) mot väggen, och inspirationsföreläsningen The Future of Architecture med ArchDailys grundare David Basulto.

Vill du veta mer?
+46 8 412 53 58