Väx med oss!

Vill du vara med och utmana vad ett arkitektkontor är och gör? På Tengbom tror vi på kollektiv intelligens. Att utveckla och utvecklas tillsammans genom att bredda våra sammanhang, metoder och roller. Nu söker vi uppdragsansvariga, handläggande och medverkande inom olika discipliner till många av våra kontor.

Hej!

Vi på Tengbom är ett multidisciplinärt team med 400+ individer och en ovanlig bredd av kompetenser och specialister. Med arkitektur hjälper vi våra kunder att flytta gränser och göra världen till en bättre plats. Kollektiv intelligens är vårt fundament – ju fler perspektiv, desto bättre arkitektur. Sedan 1906 skapar vi långsiktigt hållbara lösningar som inte bara möter kundens, användarens och samhällets behov utan också bidrar till dess utveckling.

För att lyckas samlar vi på människor som är nyfikna på omvärlden och har ett äkta engagemang för arkitektur och samhällsutveckling. Som söker efter konkreta svar på frågor vi måste tackla. Vad krävs egentligen av oss för att få skapa kvaliteterna som vi vet är möjliga? Hur blir ett projekt hållbart inte bara miljömässigt och socialt, utan också ekonomiskt? Och hur använder vi det digitala för att få bättre resultat, mer tid för kreativitet och konkurrenskraft mot nya aktörer?

Vi är ett kontor som tar ansvar för att utvecklas och att utveckla. Med högt i tak och genom envist utforskande blir vi hela tiden lite bättre och kan erbjuda roller, metoder och sammanhang som du inte så ofta hittar på andra kontor. På Tengbom får du som delar våra drivkrafter hela tiden möjlighet att växa, oavsett om du är senior eller nyutexad.

Vi hörs!