Sture (och mer av Tengbom på möbelmässan)

Vi lanserar tre nya produkter under årets möbelmässa i Stockholm, två stolar och en textilkollektion. Utöver det är vi med på ett hörn i utställningen Panorama samt föreläser genom Nadia Tolstoy. Mycket nöje.

Tisdag 6 februari 2018

Kl 12.00
A43:20

Vernissage: Panorama – Aiming for Democratic Architecture

Utställningen ”Aiming for Democratic Architecture” är producerad av Sveriges Arkitekter för Svenska Institutet i samarbete med MYCKET – Mariana Alves Silva, Katarina Bonnevier and Thérèse Kristiansson

Tips: Panelsamtal den 8 februari i Victoriahallen

Lördag 10 februari 2018

Kl 14:30-15:00
Victoriahallen VH:01

Seminarium: Visionära hotelltrender med Nadia Tolstoy

Hotell har gått från att vara en plats att sova på till att bli en viktig del av upplevelseindustrin. Var vi bor på semestern och tjänsteresorna blir allt mer en del av vårt personliga varumärke, ofta flitigt marknadsfört genom sociala medier. Det innebär stora och nya affärsmöjligheter för hotell som nischar sig och ligger i framkanten av utvecklingen. Konstgalleri i stället för lobby, Food & Beverages-koncept eller robotreceptionister … vad gäller just nu? I detta inspirationsseminarium tas vi med på en resa från storstadens high-tech-puls till paradisöns privata och superexklusiva sfär.

Produktnyheter

Textilkollektionen Lines of Illusion för Almedahls

I ett unikt samarbete med Almedahls har våra inredningsarkitekter tagit fram en textilkollektion med tre mönster där linjen är den gemensamma nämnaren.
Se Weave, Shift och Droplets i Almedahls monter B09:11.

Pressmaterial här.

Stolen Sture för Stolab

Stolen Sture

Med pinnstolen som förebild har trästolen Sture tagit form. Genom att sätta ursprungsmodellen i en ny kontext, med modernt formspråk och konstruktion, kan stolen produceras effektivt.
Provsitt och kläm på Sture i Stolabs monter A11:19.

Stolen HK för Sono

En stol med industriell touch, i det avseende att möbeln inte ska sticka ut. Stolen, även kallad Tengbomstolen för att den är framtagen för våra kontor, är mer ett vardagsverktyg än flashig inredning.
Se HK hos Sono i monter A41:18.

Ladda ner vår karta för att hitta till alla våra samarbetspartners på mässan.

Karta över Tengboms närvaro på Stockholm Furniture Fair