Hilma hetast 2017

Mediehuset CNN listar Tengbomritade Hilma som en av de mest spännande nya restaurangerna 2017.

Restaurang Hilma på Generator
Får vi fresta med ett besök på Tengbomritade Hilma? En av de hetaste restaurangerna i världen, enligt CNN.

Hong Kong-baserade mat- och reseskribenten Chris Dwyer lyfter Hilma i hård internationell konkurrens och hyllar maten, stämningen och känslan – ”With this being hipster central, there are even two resident tattooists on hand”.

Kunden Generator Hostel, med en portfolio full av designdrivna vandrarhem, har gjort sig känd för att inte backa för maxade inredningar.  Här visar sig Tengboms inredningsstudio från sin mest innovativa sida – samtidigt som omsorgen om beställaren och besökaren syns i varje liten detalj.

– Det är en helhetsupplevelse. Vi har arbetat med många lager, mycket detaljer och kontrasterande material och konstverk. Den här restaurangen är en fantastisk berg-och-dalbana. Här finns både det som är vackert och fult, nyskapande och annorlunda, berättar Nadia Tolstoy, som fungerat som creative director för uppdraget.

Läs CNN:s artikel här.