Uppsala cykelgarage finalist i Architizer A+Awards

Tillsammans med Uppsala kommun ville vi göra det både tryggare och enklare att ta cykeln i Uppsala. Nu är det Tengbomritade cykelgaraget en av fem finalister världen över i kategorin Transportation/Infrastructure i Architizer A+Awards.

Architizer A+Awards
Foto: Felix Gerlach

Med en unik, triangulär form och miljövänliga materialval agerar Uppsalas cykelgarage både nyckelfunktion och samtidigt identitetsmarkör. Här står cyklisten i fokus – det ska löna sig att leva hållbart.

Hjälp oss vinna!

Uppsala kommuns storsatsning har även den lönat sig och med cykelgaraget finns nu chansen att kamma hem vinsten i Architizer A+Awards. Om du som vi gillar kombon cyklar och hållbar arkitektur kan du rösta på cykelgaraget här: https://www.architizerawards.com/a/page/vote-now