Tengbom på Almedalsveckan

Nu råder febril planering inför årets Almedalsvecka 27 juni – 1 juli. Från Tengbom är ett helt gäng av experter och sakkunniga inom arkitektur och stadsutveckling på plats. Letar du/ni åsiktstunga deltagare till paneler eller samtalsmoderatorer inom hållbar och inkluderande stadsplanering? Vi står redo!

Sedan 1906 har vi på Tengbom arbetat för att skapa en bättre värld – för människan, miljön och samhället i stort. Men det är inget litet jobb, och definitivt inget vi kan göra själva. Varje dag krokar vi arm med nya ambitiösa aktörer och intressenter. Tillsammans driver vi den hållbara stadsutvecklingen framåt.

Skarpa idéer föds ur kreativa samtal

En viktig del i det gemensamma arbetet är att med högt i tak föra öppna samtal. Vad ska vi göra? Vad är möjligt att göra? Vad behöver människorna? Och staden? Hur gör vi? Vilka hinder måste vi över? Vilka innovationer ska vi ta med i arbetet? Hur väger vi in alla hållbarhetsaspekter? Certifieringar? Hur ser de digitala möjligheterna ut? Vem har vilket ansvar? Hur mäter vi effekterna? Och så vidare.

Dessa frågor ser vi fram emot att få möjlighet att diskutera även under Almedalsveckan 2023. Det är ett unikt tillfälle för oss att få dela med oss av insikter, erfarenheter och kunskap inom arkitektur och hållbar stadsutveckling. Och givetvis, att lära oss av andra framåtlutade aktörer.

Behöver du stärka upp ditt evenemang?

Vi deltar i flera seminarier och samtal under veckan. Om du eller ditt företag är intresserad av att ha med någon från Tengbom som paneldeltagare, i ett rundabordssamtal eller som moderator – hör av dig till någon av våra stjärnor här nedanför (listan blir längre inom kort). Vill du ha fler tips eller bolla eventuella upplägg är du varmt välkommen att höra av dig till vår kommunikationschef Mia Lindberg.

Vi hörs!