Design, Varumärke & Kommunikation

I en värld där arkitektur är lika med kommunikation och där identitet, koncept och upplevelser väger tyngre än någonsin för att övertyga och hänföra människor är Design, Varumärke & Kommunikation en naturlig del av Tengboms erbjudande.

Tengboms design- och varumärkesbyrå Hjördis* är sprungen ur företagets inhouse marknadsavdelning. Här jobbar Art Directors, copywriters, UX- och UI-designers, strateger och processledare med att förändra synen på inte bara arkitektur, utan världen som vi känner den.

Kärnan i verksamheten är engagerande kommunikation och starka koncept som utvecklar varumärken, upplevelser och affärer. Hjördis arbetar med arkitektur såväl som med andra verksamheter – på kundlistan finns allt från byggaktörer och rekryteringsfirmor till lifestylevarumärken.

Hjördis och arkitekturen

I det stora ekosystemet av tjänster som Tengbom erbjuder är Hjördis kompetens grundläggande för att ge våra kunder en fulltäckande leverans: från en läckert illustrerad och kommunicerad vision till resultatet paketerat och levererat på rätt sätt till rätt målgrupp.

Arkitektur bör upplevas för att verkligen förstås, menar Hjördis. Oförglömlig arkitektur har ofta det där lilla extra; en genomtänkt upplevelse från känslan man får när man kliver in genom dörren, till hur exempelvis en restaurangmeny ser ut och fungerar. Hjördis hjälper till.

 

*Hjördis Nordin-Tengbom var Ivar Tengboms fru. Hon var skulptör, målare, illustratör och grafiker och finns idag representerad på bland annat Nationalmuseum.

Om du undrar nåt svarar Emelie glatt.
+46 841 06 96 10