Östermalmshallen Padel finalist i Architizer A+Awards

Tillfällig saluhall monterades ner och återuppstod som padelhall. Nu är det Tengbomritade återbruksprojektet en av fem finalister världen över i inte mindre än två kategorier i Architizer A+Awards.

Foto: Felix Gerlach

När renoveringen av Östermalmshallen i Stockholm var klar 2022 monterades den temporära hallen ned och fraktades till Mölnlycke för att ner till sista molekyl återuppstå som padelhall.

Nu är Östermalmshallen Padel en av fem globalt utvalda projekt att stå som finalist i Architizer A+Awards i två kategorier: Sustainable Adaptive Reuse or Renovation Project och Gyms and Recreation Centers. Oavsett om det är en padelhall eller en annan byggnad – det vittnar om tidens vindar när just återbruksprojekt blir nominerade i fina arkitekttävlingar.

Hjälp oss vinna!

Om du som vi gillar återbruk (och kanske också padel) finns nu chansen att kamma hem vinsten i Architizer A+Awards. Det här är ett så kallat Popular Choice Award vilket innebär att din röst avgör. Röstningen är öppen 29 april till 10 maj. Rösta här:

Architizer A+Awards – Vote Now!

Heja återbruk!

Östermalmshallen Padel Architizer A+Awards
Foto: Felix Gerlach