Välkommen Erik Wingquist – ny kreativ ledare

– Vi står inför stora samhällsförändringar och då tror jag att ett företag som Tengbom kan göra skillnad, säger Erik Wingquist. Jag ser fram emot att få vara med och bygga upp en företagskultur som tar sig an hållbar samhällsutveckling på riktigt.

Sedan 2003 har Erik arbetat på KTH samtidigt som han parallellt drivit arkitektkollektivet Testbedstudio där han bland annat jobbat med den internationella arkitekttävlingen Europan.

– Erik tillträder i en nyckelroll hos oss på Tengbom där han ska driva den kreativa utvecklingen för ett stort antal av våra kontor, säger regionchef Linda Camara. Arkitektur har alltid varit ett viktigt verktyg i att möta aktuella samhällsutmaningar, och nu mer än någonsin. För att göra det krävs ett nytt grepp och nya samarbetsmetoder kring arkitektur och gestaltning. Erik har bred och djup erfarenhet av att jobba med koncept, pedagogik och arkitektur. Med honom som kreativ ledare kommer våra kunder att få ut mer värde av sina projekt.

Vill du veta mer?
+46 480 36 36 70