Tack för i år!

Med bara några dagar kvar till en efterlängtad julledighet vill vi på Tengbom tacka just dig för året som gått. 2021 har burit med sig fortsatt stora utmaningar – men framförallt ser vi tillbaka på ett år präglat av gemenskap, av kära återseenden, samarbete på nya sätt och tro på framtiden.

Vi som jobbar på Tengbom har en gemensam drivkraft: att göra världen till en bättre plats. Vi vet att det enda sättet för oss att lyckas är att göra det tillsammans – genom att samla så många engagerade människor, kunskaper, erfarenheter och perspektiv som möjligt. Det är först då vi kan staka ut den mest innovativa och humana riktningen för framtiden. Därför vill vi tacka varenda en av er för i år.

Visst blev 2021 året då vi slog ännu fler rekord i att mötas och samarbeta på nya sätt? Trots restriktioner, dålig uppkoppling och (lite för återkommande?) Teams-eko har vi samlats kring projektmöten, kreativa designprocesser, nya hållbarhetslösningar och digitala firanden av våra gemensamma framgångar. Inte minst har vi lärt oss att utforma den digifysiska verklighet som är den enda vägen framåt – både för miljöerna vi skapar och för vårt samarbete på vägen dit.

2021
Framtidstro

Känner du, som vi, att framtidstro är den starkaste känslan du bär med dig från 2021? Vi hoppas det. För det är nu det gäller, om det råder inga tvivel. Men i den insikten finns en kraft och ett fokus som just nu löper genom våra samarbeten. Klimatfrågan har fått en permanent plats på agendan, medan hälsa och välmående tar allt större plats. Inför nästa år ser vi fram emot allt ifrån klimatdeklarationer och LCA-analyser till våra första pilotcertifieringar med JämtJämlikt. Steg för steg blir vi också allt bättre på minska vårt eget avtryck, medan vi fortsätter att klimatkompensera för det vi ännu inte kommit åt.

I år går vår julgåva till UNHCR:s insatser för att hjälpa de familjer i världen som drabbas allra hårdast av klimatkrisen. Läs mer på UNHCR:s hemsida om hur även du och ditt företag kan stötta deras arbete. För som sagt, om de senaste årens händelser har lärt oss något är det just detta: att vi klarar vadsomhelst om vi gör det tillsammans.

Tack igen för i år – vi ses i januari!