Sveriges Snyggaste Kontor gav 4 nomineringar

Framtidens kontor – hur ser det ut? I våra FYRA nominerade kontor till Sveriges Snyggaste Kontor 2021 får du en hint.

Den 18 november äger årliga Stora Kontorsdagen rum på At Six i Stockholm. Då blir också vinnaren av Sveriges Snyggaste Kontor utsedd, en vinst som inte bara handlar om det snygga kontoret utan samtidigt ett kontor som också är hållbart och smart. Tävlingen arrangeras av lokalnytt.se, Fastighetssverige och Nordic Property News.

Tengbom har hela fyra nominerade kontor: EY, Jordbruksverket/Skogsstyrelsen, Internetstiftelsen/Goto19 samt vårt eget kontor i Malmö.

Sveriges Snyggaste Kontor
Goto10 Malmö. Foto: Tengbom

Klicka dig vidare på länkarna nedanför – genom skärgård, teknisk innovation, odlingszoner, flexibla och multifunktionella ytlösningar, färgexplosioner, co-working, unicorns, LEED Platinum-certifieringar och miljöer som är hållbara och skapade för välmående.