Tengbom förvärvar MAF Arkitektkontor

Nu är det officiellt! För att på bästa sätt möta våra (befintliga och nya) kunders behov och utmaningar i framtiden går vi ihop med MAF Arkitektkontor.

1+1=3. Ja, så tänker vi när två starka varumärken går ihop – Tengbom och MAF Arkitektkontor.

Tillsammans med MAF Arkitektkontor stärker och breddar vi nu vårt gemensamma erbjudande och gör oss mer relevanta och kompetensstarka framåt – för våra kunder, för våra medarbetare och med rikstäckande närvaro i Sverige samt vårt kontor i Finland.

MAF Arkitektkontor är Sveriges näst äldsta arkitektkontor med projekt som Kunskapshuset i Gällivare, Anna Whitlocks Gymnasium i Stockholm och Is- och evenemangsarenan i Gällivare i sin portfolio. MAF har i dag kontor i Luleå, Piteå, Umeå och Stockholm, och är runt femtio medarbetare.

Läs mer i vårt pressmeddelande.