Tengbom förvärvar MAF Arkitektkontor

Nu är det officiellt! För att på bästa sätt möta våra (befintliga och nya) kunders behov och utmaningar i framtiden går vi ihop med MAF Arkitektkontor.

1+1=3. Ja, så tänker vi när två starka varumärken går ihop – Tengbom och MAF Arkitektkontor.

Tillsammans med MAF stärker och breddar vi nu vårt gemensamma erbjudande och gör oss mer relevanta och kompetensstarka framåt. För våra kunder, för våra medarbetare och med rikstäckande närvaro i Sverige samt vårt kontor i Finland.

MAF är Sveriges näst äldsta arkitektkontor med projekt som Kunskapshuset i Gällivare, Anna Whitlocks Gymnasium i Stockholm och Is- och evenemangsarenan i Gällivare i sin portfolio. MAF har i dag kontor i Luleå, Piteå, Umeå och Stockholm, och är runt femtio medarbetare.

Läs mer i vårt pressmeddelande.