Praktik hos oss?

Arkitektstudent idag. Samhällsutvecklare imorgon? Nu söker vi praktikanter inom alla arkitekturdiscipliner till samtliga Tengbomkontor i Sverige.

Du som är en engagerad och nyfiken blivande arkitekt är ovärderlig, både för oss på Tengbom och för samhällsutvecklingen i stort. Vi behöver ditt perspektiv för att tillsammans skapa de hållbara lösningar som våra städer och miljöer är i så stort behov av.

Under din praktik på Tengbom jobbar du nära arkitekter, ingenjörer och andra kollegor med vitt skilda kunskaper och erfarenheter. Du lär dig arkitektens hantverk och metodik, får också massor med praktisk erfarenhet och knyter viktiga kontakter inför framtiden. Men kanske viktigast av allt: du får insikt i hela spektrumet av vad det faktiskt innebär att vara arkitekt idag och framöver. För rätt person finns alla möjligheter – många av våra medarbetare idag var en gång praktikanter på våra kontor.

Kort om praktikplatserna

Praktiken är avlönad och sker under läsåret 2021–22, det vill säga från början av september till och med juni. Vi tar nu emot praktikansökningar till alla våra kontor i Sverige: Stockholm, Uppsala, Göteborg, Borås, Linköping, Karlstad, Jönköping, Kalmar, Malmö och Helsingborg.

Om dig

Vi söker dig vid praktikens start har en kandidatexamen inom arkitektur, stadsbyggnads- eller planeringsarkitektur, landskapsarkitektur eller inredningsarkitektur. Du vill lära dig så mycket det går under tiden hos oss och är djupt engagerad i arkitektur och samhällsutveckling. Självklart är du också en vass blivande arkitekt.

Sök!

Senast 16 maj vill vi ha in din ansökan.