Tack!

Ett ord som använts flitigt sista tiden är prepper. Ser du den där krislådan med stormkök och dynamoradio framför dig? Nja, begreppet prepping har vidgats. Kort går det ut på att förbereda sig inför oförutsedda händelser – att stå rustad och redo för att kunna stötta sin omgivning. Lite så ser vi på Tengbom på vårt uppdrag i samhället och för människorna.

Under årets alla dagar och i en mängd konstellationer av kreativa människor och meningsfulla samarbeten planerar, ritar och skapar vi förutsättningar för framtidens generationer. Letar nya sätt att bygga trygga miljöer som människor på riktigt mår bra i och som håller över tid. Miljöer som lyfter och stärker oss.

2020 blev ett tufft år. Det vore att ljuga att säga annat. Men det blev också året som fetmarkerade det vi alltid trott på, och agerat utifrån.

Som vikten av att hela tiden ligga steget före – för att förbereda oss inför det som komma ska eller komma kan. Vi får aldrig sluta ställa oss frågor som: Hur skapar vi bättre, säkrare och mer flexibla miljöer? Var behöver vi tänka nytt? Var behövs nya flöden? Hur kalkylerar vi in nya risker? Hur kan vi bli ännu bättre på att ställa om? Och framförallt. Hur skapar vi hållbara och trygga miljöer som samtidigt ger oss människor glädje och framtidshopp?

Och så samarbetet. Mer än nånsin har betydelsen av samarbete och samskapande gjort sig påmint det här året. Vi behöver verkligen varandra, för att tillsammans kunna göra saker ännu bättre framåt. Över yrkesgränser och bortom fastlagda strukturer. Det är där vi flyttar gränser, hittar nya smarta lösningar och får riktigt bra saker att hända och våra samhällen att utvecklas. Det är där vi blir starka och får skratta. Så, tack för att du under 2020 varit en del av oss och vår iver att skapa miljöer där människor mår bra.

2021
Vi ser fram emot att se dig då!