Vill du veta mer om BIM?

Varför behöver byggbranschen bli mer digitaliserad? Hur möter vi våra kunders krav på BIM-projekt? Och hur hjälper BIM oss att höja värdet på arkitekturen? Häng med i kostnadsfria webbinariet ”Tengbom om digitala BIM-strategier” torsdag 26 nov kl 13-14.

Dennis Olofsson från Tengboms kontor i Karlstad berättar om hur vi på Tengbom jobbar med digitala strategier och hjälpmedel för att skapa mer kvalitet – åt alla – från början, genom hela processen och fram till slutprodukt.

– Jag kommer berätta om hur vi på Tengbom arbetar med de här frågorna, tillämpningar i projekt och hur både kunskap och verktyg kan enas i en process. Vi på Tengbom måste givetvis möta kundernas krav på BIM-projekt och förstå vikten av att leverera BIM-modeller av mycket hög kvalitet. Samtidigt är det viktigt för oss att arbeta med en konstant utveckling som kan höja värdet på arkitekturen i sig och leda branschen framåt.

Anmäl dig HÄR.