Hej på dig Aila Hirvonen Bremefors

Vi säger välkommen till Aila Hirvonen Bremefors som nu kliver på rollen som Affärsområdeschef för Stadsutveckling på Tengbom Göteborg.

Aila kommer närmast från rollen som Stadsarkitekt och Plan- och bygglovschef på Alingsås kommun. Innan dess har Aila mångårig erfarenhet av att driva och arbeta med affärsutveckling och kundrelationer inom framför allt kreativa branscher och på teknikkonsultbolag.

Nu är siktet istället inställt på Tengbom och Göteborg. Som Affärsområdeschef för Stadsutveckling kommer Aila att vara ansvarig för att driva affärsområdet strategiskt, och utveckla varumärket och våra nätverksplattformar i regionen.

– Kvalitativ hållbar utveckling av våra orter är fortsatt en stor samhällsutmaning, och då krävs effektiv, värdeskapande och långsiktig planering i bred samverkan. Målsättningen är att vi ska flytta fram positionerna i Göteborgsområdet och skapa goda boendemiljöer och attraktiva tillväxtorter. För det krävs samverkan tidigt i planeringsprocesserna, planering på bred front, effektiva sampel av multidisciplinära kompetenser och gemensamma målbilder. Mitt stora intresse ligger i att förstå och möta kunden och därför är det oerhört spännande att få vara med och jobba i en så kundcentrerad verksamhet som Tengbom. Jag ser fram emot att vidareutveckla samt öka våra kunders tillväxt, unicitet och positionering i ett större sammanhang. Tillsammans har vi en oerhört viktig roll i att skapa och förstärka platsvarumärken, främja hållbar tillväxt, utveckla kulturmiljöarvet och skapa delaktighet hos medborgarna för utvecklingen av sin ort och region, säger Aila Hirvonen Bremefors.

Wow, vi är så glada att du är hos oss Aila!

Läs vårt pressmeddelande här.