Med anledning av COVID-19

Hur mår du? Läser du det här hemifrån, precis som de flesta av oss på Tengbom?

Situationen som råder är skrämmande men har också satt fingret på något annat; vår vilja att hjälpa varandra. Som arkitekter resonerar vi mycket kring det här med fungerande samhällen – vårt behov av trygghet och gemenskap. I ett sånt här läge blir det extra tydligt hur viktigt det är för oss alla. 

Så. För att skapa så mycket trygghet som möjligt och för att ta hand om medarbetare, kunder och besökare på bästa sätt försöker vi att jobba på (nästan) som vanligt och samtidigt noggrant följa myndigheternas rekommendationer.

14 maj 2021
Uppdaterades den här informationen

På våra kontor

Här gör vi allt vi kan för att förhindra spridning av COVID19-viruset. Våra samarbeten fortsätter som vanligt men eftersom att vi uppmuntrar till arbete hemifrån är många möten digitala just nu. Vi vill inte riskera att utsätta våra medarbetare, besökare eller kunder för förhöjd smittorisk. Kanske ses vi på Skype? Teams? Välj du, vi är flexibla. Och ses vi ändå på kontoret så, läs nedanför.

Vi är noga med att de som vistas på våra kontor:

Inte har några som helst symptom på förkylning, influensa eller annan virussjukdom. Inte tillhör en riskgrupp eller har anhöriga som tillhör en riskgrupp. Tvättar händerna noggrant och ofta, gärna använder handsprit och håller avstånd. Hostar och nyser i armveck. På våra entrédörrar finns mer information kring vad som gäller på just det kontoret.

Nu och i höst

Riktlinjerna på våra kontor har gällt sedan i mars 2020 och gäller fortsatt.

Var rädd om dig – vi är det!

/Vi på Tengbom