Men hallå – Hjördis är här!

Ryktet stämmer, Tengbom startar design- och varumärkesbyrå. Hjördis* är ett naturligt steg i Tengboms utveckling när bilden av vad ett arkitektkontor är förändras.

Hjördis är Mia Lindberg, Kristin Lindholm Hallin, Emelie Mannheimer, Frida Jeppsson Prime, Christoffer Skogsmo, Ida Nilsson och Nina Lindgren.

I en värld där arkitektur är lika med kommunikation och där identitet, koncept och upplevelser väger tyngre än något annat medel för att övertyga och hänföra människor stiger Hjördis självsäkert in. Hjördis är Tengboms nya design- och varumärkesbyrå.

– Genom att erbjuda design-, varumärkes- och kommunikationstjänster blir Tengboms totala erbjudande starkare än någonsin. Det handlar om att se på vad ett arkitektkontor är idag med nya glasögon, säger Johanna Frelin, tidigare vd på Tengbom.

– Vi jobbar redan idag med kunder inom exempelvis fastigheter, arkitektur och lifestyle och vikten av ett starkt koncept, oavsett bransch, har aldrig varit mer central för affären. Jag ser att Tengbom inom kort kommer ha ett ännu bredare utbud av designtjänster för att möta den digitala tjänsteutvecklingen, säger Emelie Mannheimer, marknads- och kommunikationschef och Hjördischef.

Hjördis är ett team av kommunikatörer och kreatörer av olika slag; art directors, copywriters, konceptutvecklare, UX- och UI-designers/writers, illustratörer, strategiska rådgivare, producenter och projektledare. Hjördis brinner för kommunikation och design som engagerar människor och skapar en känsla av glädje och samhörighet.

*Hjördis Nordin-Tengbom var Ivar Tengboms fru. Hon var skulptör, målare, illustratör och grafiker och finns idag representerad på bland annat Nationalmuseum.

Vill du prata med Hjördis? Emelie medlar.
+46 841 06 96 10