Välkommen Ivana Kildsgaard – ny hållbarhetschef

Ivana Kildsgaard blir ny hållbarhetschef på Tengbom från och med 1 oktober 2018. Hon ser fram emot att göra hållbarhet till Tengboms DNA inifrån och ut.

Ivana Kildsgaard kommer närmast från LINK Arkitektur där hon varit hållbarhetschef under fyra år. Hennes karriär är kantad av flertalet internationella spjutspetsprojekt inom området för hållbarhet och innovation, där ett exempel är 100Gruppen som hon var en av initiativtagarna till. En plattform för en hållbar och cirkulär inredningsbransch. Slår man på driven, innovativ ”doer” i ordboken hamnar Ivana överst.

Johanna Frelin, vd på Tengbom, uttrycker det som:
– Ivana är en inspirerande visionär med svårslagen meritlista och jag är övertygad om att hennes bevisade innovationskraft kommer att ta Tengboms hållbarhetsarbete till oanade nivåer.

Ivanas uppdrag blir att samordna Tengboms hållbarhetsarbete, något hon ser stor potential i:
– Tengbom är känt för sin starka innovationskraft. Detta i kombination med digitaliseringens möjligheter utgör en fantastisk grund för att bryta ny mark när det kommer till hållbara lösningar för byggbranschen. Jag ser fram emot att i samarbete med andra medarbetare göra hållbarhet till en del av Tengboms DNA både internt och externt i projekt, säger hon.