Välkommen Niklas Malmfors – Ny Uppsalachef

Den 27 augusti tillträder Niklas Malmfors som  ny chef för Tengboms Uppsalakontor. Han kommer närmast från NCC där han varit Chef Affärsutveckling Skolor Sverige. Han ser fram emot att ta sig an utmaningen att bygga en ny gemensam kontorskultur i Uppsala, såväl som att äga rollen som marknadsledande kontor efter fusionen med Werket.

Niklas Malmfors är ny chef för Tengboms kontor i Uppsala.

Som stad står Uppsala inför stora utmaningar gällande inflyttning och integration och Tengbom ser allvarligt på att stödja och vägleda kommunen i utvecklingen av staden. Niklas beskriver det som att:

– Vår viktigaste uppgift och roll är att ha koll på flöden och kommunikation i stadsbyggnadsprocesserna. Vi har kompetensen att samspela med kommun, entreprenörer och konsulter för att bidra till en stad som möter samhällsbehoven på lång sikt.

Tengbom är involverade i många viktiga projekt i och omkring Uppsala, från bostäder och skolor till landskapsrum och gatumiljöer. Niklas Malmfors ambition är att se över allt från affärsmodeller till nuvarande och framtida allianser för att åstadkomma bättre samverkan i regionen.

Och om att jobba på Tengbom säger han:
– Tengbom är ett starkt och erkänt varumärke som är lockande att bli en del av.