Hej och välkommen Maria Distner!

Sedan den 15 januari är Maria Distner Head of Talent Evolution på Tengbom. Hennes huvudsakliga uppgift är att jobba med helhetsupplevelsen av att vara Tengbomare.

Maria Distner är Head of Talent Evolution på Tengbom.

Maria Distner kommer närmast från Hyper Island där hon jobbat med allt ifrån PR och kommunikation till kunskapsutveckling och ledarskap. Hennes styrka är att driva förändring och alltid med individen i fokus. På Tengbom ingår Maria i HR-teamet som nu inleder en långsiktig satsning på att behålla och stimulera befintliga talanger, såväl som att attrahera nya.

Vad betyder Talent Evolution för dig?

– Talent Evolution handlar om att satsa på det viktigaste en organisation har; människor och deras drivkraft att utvecklas. Att långsiktigt satsa på utveckling av talang på olika sätt är ett enastående recept för framgång för både organisation och individ.

Vad blir ditt huvudfokus?

– Jag vill skapa en tydlighet och ett systematiskt tänk kring hur människor kan utvecklas på Tengbom i syfte att skapa en arbetsplats där många vill stanna längre.

Vad ser du mest fram emot?

– Det ska bli väldigt roligt att gå in i en för mig helt ny bransch och ta med mig den kunskap jag har kring organisations- och kunskapsutveckling. Det ser jag fram emot. Och att jobba med att skapa goda förutsättningar för människor så klart.

Läs mer i pressmeddelandet från 15 januari.