Vår vd är Sveriges mest innovativa

2017-03-18

Tengboms vd Johanna Frelin vinner chefsorganisationen Ledarnas utmärkelse Årets innovativa ledarskap.

 Johanna Frelin mottog på torsdagskvällen under festliga former utmärkelsen Årets innovativa ledarskap. Priset, som delas ut av Ledarna, går till en person som på ett innovativt och visionärt sätt arbetat för att utforska och anpassa ledarskapet och verksamheten till den nya globaliserade och digitaliserade arbetsmarknaden som växer fram

– Det är fantastiskt att vi på Tengbom åter blir uppmärksammade för vår innovationskraft och kreativitet. Förra året utsågs vi till världens fjärde mest innovativa arkitektkontor av Fast Company. Vi kommer att fortsätta jobba på det här prototypande sättet där alla generationer, kulturer och perspektiv är viktiga. Tillsammans skapar vi en kultur där vi vågar prova, vågar misslyckas och har jättekul på jobbet, säger Johanna Frelin.

Juryns motivering:

Årets pristagare har ett ledarskap som kännetecknas av det innovativa, det överraskande och det annorlunda. Pristagarens sätt att skapa utveckling och förändring leder medarbetarna i nya tankebanor och gör ett tydligt avtryck i sin bransch.

Vill du läsa mer om hur Johanna Frelin tänker när det gäller innovation, att ha kul på jobbet och kollektiv intelligens så läs mer här.