Sommarfest i Hyllie

Ingen anledning är för liten för en fest, men när det kommer till att inviga ett nytt kontor – då går vi Tengbomare all in.

För att fira våra nya egenritade lokaler på ny adress i Hyllie bjöd vi i Malmö in kunder, samarbetspartners och bransch kollegor till en härlig sommarfest. Fokus låg på en bra stämning, god mat och dryck, samt bra musik. All mat levererades av lokala små innovativa verksamheter. Bland annat serverade Nordic Street Food sina berömda sparriswraps ur sin Food truck ute på gatan, och Köld bjöd på försvinnande god vegansk glass i spännande smaker som svartpeppar och kålrot. Allt vi serverade var vegetariskt och målet var att generera så lite sopor som möjligt. Vi hade även en liten giveaway på det gröna temat, levererad av en av odlarna från Stadsbruk som sysslar med halvkommersiell odling precis utanför kontorets fönster. Alla besökare fick med sig en egen planta hem och kunde välja mellan grödor som kikärtor, gula vaxbönor och italiensk sallat.

Under kvällens början kunde våra gäster delta i några seminarier. Bland annat gästade vår vd Johanna Frelin för att tala om fyra starka samhällstrender starkt influerade av digitaliseringens framfart som påverkar vårt sätt att bygga framtidens städer och hus. Christine Hammarling pratade om framtidens vårdarkitektur och uppmärksammade att vi som arkitekter måste ta en mer omfattande roll och bli projektens totalrådgivare. Själva bjöd vi på samtal om vårt eget kv Hermod och Hyllie som utvecklingsområde.

Vi hade en supertrevlig kväll som bjöd på underbart väder för att njuta av utsikten på takterrassen.